KNOCK KNOCK – WHO’S THERE? | SNEAK PEEK WOONKAMER

Hoi! Ja, opeens verschijnt daar een blogje. Januari stond in het teken van verbouwen én verhuizen, dus dat is eigenlijk vooral wat ik gedaan heb (vooral het laatste, verbouwen is niet zo mijn ding kwam ik achter). Nu we 3 weekjes in ons huis wonen, leek het me leuk om een kleine sneek peak te geven van de woonkamer. Het is nog niet helemaal af (hence de missende plinten) en ik heb nog veel meer plannen in mijn hoofd. Maar toch, ik denk dat je nooit echt klaar bent dus dan kan ik net zo goed nu al wat delen. Dus, zoals de altijd enthousiaste Ty zou zeggen: Move. That. Bus!

Waar ik vooral heel blij mee ben? De dranktrolley stond al eeuwen op het lijstje en is de ideale plek voor onze eh drank, platenspeler en platen. Ook plant ik het hele huis vol met … planten, want daar heb je nooit genoeg van. De bank (die echt héél geel is) staat ook goed op het witte kleed. De goudkleurige hoeklamp naast de bank vind ik ook heel tof. De oplettende lezer/kijker/scroller is het mischien opgevallen dat ik de eettafel – een toch wel cruciaal item vaak – in het fotoverslagje heb overgeslagen. Onze nieuwe tafel (eentje van Woodville) wordt echter vrijdag geleverd, dus die laat nog even op zich wachten.

Op het lijstje staat in ieder geval nog een mooie fauteuil voor naast het drankkarretje en een paar (verschillende!) houten eetkamerstoelen. Ook hebben we een eiken kleurige schilderijplank gekocht voor boven de bank – want die muur is best wel kaal, maar die moeten we dus nog ophangen. Oftewel: er staat nog genoeg op de planning / het verlanglijstje. Dat vraagt om een nieuwe sneak peek over een tijdje, niet?