TIP | MOOIE POSTERS VOOR AAN DE MUUR

6

Weer zo’n ”kijk dit is vet” post, maar wat ik nu weer ben tegen gekomen.. Ja sorry, ik kan soms heel enthousiast worden van dingen die ik dan dwangmatig met jullie moet delen. In het kader van het ik-ben-net-verhuisd verhaaltje vind ik de muren nogal wit. Niks mis mee, maar daar zou best iets moeten hangen. Ik heb totaal geen verstand van kunst (dit zijn posters, is het dan uberhaupt kunst??), maar ik vond deze webshop zooo vet! Ik heb de leukste posters verzameld!

1Dit is toch gewoon leuk? Ik heb een zwak voor wolven (zulke mooie beesten zijn dat!) en ik ben verliefd op de leeuw in het midden, hoe mooi is die? De koetjes met de feestmutsjes op mochten niet ontbreken.

2 Deze stijl vind ik heel bijzonder. Hoe verder je er van af zit, hoe minder je ziet dat de beesten zijn opgebouwd uit vlakken. Heel vet!

3 Boem wat een crazyness. Maar ook deze vind ik héél cool (of moet ik retro zeggen). Aparte stijl, maar zeker leuk te gebruiken denk ik.

4 Dit gaat misschien iets meer richting kunst (haha ik en kunst), maar ik vind dit wel heel mooi! Rustige prints in combinatie met een felle kleur!

5Hetzelfde geldt voor deze exemplaren. Ik weet niet of ik dit heel snel in mijn huis zou ophangen, maar vrolijk zijn ze zeker!

7

Als je nu denkt ”heh gatver, ik houd helemaal niet van dingen aan m’n muur” dan is de webshop alsnog een kijkje nemen waard! Ze verkopen namelijk ook super toffe dekbedden, theedoeken, kaarten die je op kan hangen en zelfs notebookjes (blogger alert!). Ik ben helemaal fan.

De posters kosten €17,- per stuk, maar het scheelt per maat. Je kan ze ook nog eens laten inlijsten (dan zijn ze wat duurder natuurlijk, maar dan ben je zelf van dat gedoe af).

Heb jij iets op je muur hangen?