HOTSPOT UTRECHT | KOFFIE & IK

koffie-en-ik1Ik vind het altijd leuk om over hotspots te bloggen, maar het kwam er maar niet van om er een te bezoeken. Vorig weekend had ik eindelijk tijd en dus ging ik samen met mijn vriend naar Koffie & Ik, een leuk tentje in Utrecht. Bijkomend voordeel? Het ligt echt 1 minuut lopen van ons huis (en dus zat ik er gisteren weer, oeps).

koffie-en-ik6

koffie-en-ik2

koffie-en-ik4

koffie-en-ik5

koffie-en-ik3

Het is echt zo’n hippe tent waar ik die middag 3 mannen spotte met een Macbook. Nou, dan weet je het wel. Ik bestelde een honing late met sojamelk en mijn vriend een cappuccino, die smaakte beide heel goed. Omdat we er best lang zaten, bestelden we later ook nog een ongezoete homemade ice-tea. Ook al zo lekker! Ze hebben heel veel soorten koffie en verse sapjes, maar wanneer je wat wilt lunchen kan dat ook. Ze bieden verschillende sandwiches aan, maar ook genoeg zoetigheden. Denk aan muffins, brownies of appeltaart! Mmm. Echt zo’n klassiek koffietentje, extra fijn dat het om de hoek ligt!

Toffe spot + lekkere dingen op de kaart? Dat mag van mij de titel ”hotspot” krijgen. Dus bij dezen! Koffie & Ik is elke dag geopend van 08:00 tot 17:00 en ligt aan de Vleutenseweg in Utrecht. Lijkt jou deze spot wat?