5 X H&M PRODUCTEN WAARVAN IK DENK ‘HUH’ | #3

huhEen nieuw seizoen betekent voor de H&M een hoop nieuwe items en voor mij een nieuw flater-artikel. Ik kon me dan ook niet inhouden om een deel 3 te maken. H&M heeft deze keer weer echt goed haar best gedaan om mij voor items te voorzien, de keuze was namelijk reuze en ik had zelfs moeite om maar een top 5 te maken. Maaaar daar gaan we dan!

We openen vandaag met deze plastic broek met jungle bladeren print. Handig voor tijdens het picknicken denk ik! Wanneer je dan weer eens een rode aardbei morst kan je hem met een simpele doek van je broek afvegen, zo moet de H&M gedacht hebben. Dat je er verder uitziet alsof je in een bak gelei bent gevallen en bij elke beweging een krakend geluid maakt, maakt verder niet uit. I rest my case.

Verder naar dit futurustische Starwars jasje. Ik vind dit écht zo’n jasje waar je een epeliptische aanval van krijgt wanneer iemand het aan heeft en snel rondjes begint te draaien ofzo. Of wat denk je van de bekende robot move dance, die met dit jasje aan echt super goed tot uiting komt. De zogenoemde pixels van het jasje zijn niet eens goed op camera te krijgen zoals op de foto te zien is. Brrr.

Door naar dit aparte broekpak! What even… Dit broekpak including kanten broekspijpen is weer eens… iets anders! Maar, vraag ik me dan af, wanneer draag je dit? Wie koopt dit? En voel je je geen heks als je dit aan hebt met die fladder pijpen?

Ik moet aan twee dingen denken als ik deze roze outfit zie. Dat is aan A) de gynaecologie afdeling in het ziekenhuis en aan B) judo. Ik kan me niet voorstellen dat iemand met één van de twee situaties geassocieerd zou willen worden in het dagelijks leven. H&M denkt blijkbaar van wel.

broek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hahaha, ik krijg hier spontaan de Ah ah ah ah stayin’ Alive vibes van – woeh! Een donkerbruine glitter broek gemaakt van elastisch materiaal met uitlopen hoogwater pijpen. Hoe verzinnen ze het? Misschien heeft H&M deze broeken uit 1980 in een verstopte doos gevonden achter in het magazijn? (Flauw, ik weet het).

Ik heb me weer kunnen vermaken hoor! Wat vind jij de grootste flater die er tussen zit?