OUDERWETS THEELEUTEN | HIGH TEA BIJ YOGHURT BARN UTRECHT

yb6Eigenlijk vind ik dat altijd heel leuk om te lezen, die zogenaamde hotspot blogjes. Toch heb ik nog nooit een soortgelijk blogje geschreven (heeft misschien iets te maken met de awkwardheid van alles te moeten fotograferen). Ik heb mezelf echter een schop onder de kont gegeven en foto’s gemaakt (en ok, met wat hulp van vriendinnen), want dit was té leuk om niet te delen. Dus bij deze: een sfeer overview van een middagje high tea’en bij de Yoghurt Barn in Utrecht!

yb

Want wat ga je met 6 meisjes doen wanneer sushi een beetje saai begint te worden? De high tea van de Yoghurt Barn stond al een hele tijd op mijn to-do lijstje, dus ik was erg blij toen iedereen er ook heul veul zin in bleek te hebben. Geen trek in een hele high tea? Er zijn genoeg andere opties, zoals ‘gewoon’ één yoghurtje bestellen met een topping zoals bijvoorbeeld kiwi, witte chocolade en bastogne koekjes [/random recept].

yb4

Wanneer je binnen komt valt het op dat er overal potjes staan met thee, zelfgemaakte granola en andere gezonde goedjes. Die kan je natuurlijk kopen, maar het maakt het geheel ook heel gezellig van binnen.

yb2

Haha, geinig. Deze tasjes hingen aan de muur.

yb5En dan natuurlijk het moment suprême: de high tea! Wij waren in totaal met 6 personen en kregen twee van bovenstaande schalen. Dus 3 personen per schaal en geloof me, dat was méér dan genoeg. Een paar van ons hebben de brownie zelfs mee naar huis genomen (omdat het gewoon zo vullend was allemaal). En leuk detail, je mag onbeperkt thee drinken en die wordt geleverd door de Tea Bar (gevestigd in Amsterdam). Deze thee kan je naderhand ook nog los kopen, voor thuis. De hangop yoghurt wordt door hun zelf gemaakt en de kleurrijke gebakjes zijn allemaal gluten -, suiker – en vetvrij.

yb6Wat je allemaal krijgt? Een biologisch sapje (ik ging voor appel/bosvruchten), broodjes met twee heerlijke tapenade, een brownie, 2 verschillende hangop yoghurtjes met topping, allerlei gebakjes en als toetje nog een frozen yoghurt met siroop. Deze maal kost €19,50 per persoon, maar dat is het wel zeker waard. Onbeperkt sushi is duurder en dit is zeker geen standaard high tea. Niet iets wat je maandelijks gaat doen dus, maar zeker leuk om te proberen met een groep vriendinnen (of je sleept je vriend gewoon mee, vindt hij niet erg – heus niet)! Je kan de Yoghurt Barn vinden in Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en Haarlem.

Als ik naar de foto’s kijk wil ik nog een keer haha. We gingen in ieder geval nog nét niet rollend naar buiten. Zeker een aanrader! Ben jij wel eens bij een van de Yoghurt Barns geweest?