HERTEN AAN DE MUUR | JA JA, ZE HANGEN

hert

Op de een of andere manier is het ophangen van schilderijen iets wat je (ofja, ik) uitstelt. Je moet eerst aan lijsten zien te komen (wie wist dat die dingen verrekte duur zijn, ik in ieder geval niet) en dan moet je óók nog eens een geschikte print hebben waar je wel een paar maanden tegen aan zou kunnen kijken. Nou, na mijn herten poster inspiratie is het geen verrassing dat het vinden van een geschikte print in ieder geval geen probleem voor mij was. En nu ze eindelijk hangen deel ik dat natuurlijk graag met jullie!

hertjes

Om het geheel als een compleet iets te laten zien, bij deze een arty Instagram foto’tje van de hele situatie. De ‘draden’ van het hert op de linker poster zijn mint blauw (een kleur die vaker terugkomt bij ons) en het rechter hert is gewoon zwart wit. Het plan was om ze eigenlijk evenwijdig naast elkaar te hangen, maar dit vonden we uiteindelijk leuker. Al twijfel ik soms wel, wat zouden jullie doen?

De posters hebben we besteld bij de Etsy pagina van Claudia aka DesignClaud. Zeker eens een kijkje nemen want ze verkoopt zoveel leuke én goedkope posters (ze werkt ook op verzoek, wij hebben dat linker hert blauw laten maken bijvoorbeeld). Echt ideaal! Na het printen is het alleen nog een kwestie van een mooie lijst zoeken ($$$), en voila, je bent klaar! Het mooie is dat je de posters heel easy kan vervangen als je er even geen zin meer in hebt, ik ben blij.