FLAMINGO MANIA | DE LEUKSTE ITEMS

flamingoIk weet niet wat het is, maar je ziet ze overal: flamingo’s. Deze vrolijk roze vogels zíjn natuurlijk ook heel leuk om op je shirt te hebben staan of om je huis mee op te vrolijken. Ik zocht een paar leuke spulletjes uit (en echt, dat was moeilijk! Google bestaat uit 10% flamingo items ofzo). Het leuke is, flamingo’s worden heel veel gematched met de mint turquoise kleur, mijn favoriete kleur; I like. 

Je telefoon opvrolijken? Met een telefoonhoesje vol deze olijke roze vogels lukt dat makkelijk. Next, de Herschel rugzak heeft dan misschien geen Flamingo’s als print, maar met een kleur die de naam ‘Flamingo’ heeft, moest de tas er tóch bij staan vond ik. Het t-shirtje komt van Sissy-boy en is ook als hemdje te krijgen. Te leuk! Voor de samenwonende onder ons is dit kussen misschien geen optie (kan me niet voorstellen dat een man dit kan goedkeuren), maar heb je een kamer voor jezelf? Go for it! Binnenkort een tuinfeestje? Dan zijn deze vrolijke lampjes misschien iets voor je. Maakt je tuin meteen een stuk gezelliger. De slippers met glitter bandje én roze flamingo print zijn te meisjesachtig voor woorden, maar daarom juist zo leuk. Verder, aan theemokken hebben we nooit genoeg en deze mok met gouden rand mag dan ook eigenlijk niet ontbreken. Jammer dat hij zo prijzig is. Genieten van de laatste warme dagen die we nog gaan hebben? In deze bikini komt dat in ieder geval goed. Tot slot zijn deze rietjes perfect voor tijdens een feestje of wanneer je je drankje gewoon wat wilt opvrolijken.

Haha, moet je je voorstellen dat je al deze spullen tegelijkertijd aandoet/gebruikt. Flamingo overload. In ieder geval genoeg flamino spulletjes voor de fans onder ons! Welk item vind jij het leukst?