EEN BUFFEL SCHEDEL AAN DE MUUR

buffelKlinkt best akelig hè, zo’n buffel schedel. Maar zolang het een neppe is, valt dat eigenlijk allemaal wel mee. Je ziet ze steeds vaker verschijnen in fancy blaadjes en Scandinavische home tours. Het moet natuurlijk echt je ding zijn (want ik kan me voorstellen dat een hele hoop mensen dit niks vinden en that’s okay), maar ik vind het eigenlijk wel tof! Ik gokte erop en besloot er een te bestellen. Maar hoe hang je zo’n ding nou leuk op, waarmee combineer je het en hang je hem uberhaupt wel op? Ik zocht het uit!

Linen Duvet Cover - Urban Outfitters

The faded colors and wooden beach at the end of the bed

In case you’ve been living under a giant pile of work lately {raise hands!} and happened to miss...

Nothing says "Come and relax" like a nice skull of a dead animal over the bed. Lovely.

home accessories   #accessories #decor

We offer a INEKO HOME look from tables & chairs to Cushions & beautiful Lacy Buffalo skulls.

Op mijn slaapkamer zou ik hem niet zo snel hangen, puur omdat ik dan voor me zie dat ik ’s nachts wakker schrik en niet snap dat het schedel nep is haha. In de woonkamer vind ik het echter wél heel tof, zeker als je er niet teveel poespas hebt staan en je het combineert met een mooie witte strakke muur.

Ik ga er nog even over nadenken. Hij komt in ieder geval in de woonkamer te hangen/staan. Ik laat nog weten wat het geworden is! En dan natuurlijk dé vraag: wat vind jij er van? Is dit totaal niet je ding (ieeh creepy) of vind je juist wel tof?  

Bron: klik op de afbeelding