DEAR DIARY #3 | BBQ, MAASTRICHT & EEN PUNKY HOND

diaryAfgelopen week was een beetje random. Ik deed eigenlijk helemaal niet zoveel, maar wel een hoop kleine dingen. Een typische vakantie week dus.

2 1
Zondagavond zei ik als bemoeizuchtige vriendin tegen mijn vriend dat hij echt moet ontbijten voordat hij naar zijn werk gaat (hij graait meestal alleen wat fruit). Toen ik vervolgens wakker werd, zag ik dat het brood geroosterd in het brood nog stond. Had hij dus wél een poging gedaan, om het vervolgens weer te vergeten… mannen.

Omdat de PostNL door stakingen de pakketjes afgelopen weken te laat bezorgde, kregen we een ‘excuus briefje’ met een code waarmee je gratis twee nummers van een tijdschrift naar keuze mocht bestellen. Nou prima! Nu was de keuze niet echt reuze (Libelle, VTwonen..), maar ik ging dus voor de Viva. Prima tijdschriftje en extra leuk dat hij gratis is hah.

3 4
Oeh, hoe fijn is het om buiten te ontbijten in het zonnetje. Op dit soort momenten ben ik extra blij met ons mini tuintje (want dat is het wel echt). Ik at bananen havermout pannenkoeken met frambozen.

Ja, ik ben dus zo iemand die naar I Am Cait kijkt, waarbij je Bruce Jenner volgt die tegenwoordig als vrouw door het leven gaat. Als Kardashians fan vond ik dat ik dit ook even moest bekijken. Ik vind het wel een stuk minder leuk, maar alsnog wel boeiend om te zien.

5 6
Mijn vriend en ik hadden een Groupon gekocht voor een 4 gangen diner bij een Italiaan. Ik snap dus écht niet hoe mensen dat doen 4 gangen, zeker met een pizza als hoofdgerecht. Ik ging rollend naar huis, maar het was wel echt super lekker.

We zijn daarnaast aan het laatste seizoen van Game Of Thrones begonnen. Ik stelde het steeds een beetje uit (ik vind het stiekem niet zo heel leuk, maarja hij wel), nu we klaar zijn met The Walking Dead zijn we er toch maar aan begonnen. Ben benieuwd naar dit seizoen, hopelijk is het een goede (zodat ik toch nog een beetje geboeid ben hah).

9 8
Tijd om mijn paspoort op te halen! En hoe futuristisch ging dát. Door middel van een postbuis werd het paspoort omhoog gezogen uit een diepe verstopte kelder. Ik keek mijn ogen uit en snap nu hoe mijn oma zich moet voelen tegenwoordig.

Daarna ging ik in één keer door met de trein naar mijn ouders in Limburg, omdat we zaterdag een bbq voor mijn oma hadden met de hele familie. ’s Avonds was het nog lekker warm dus konden we buiten zitten. Echt zomers vind ik dat, zo met die kaarsjes.

10 12
Zaterdag was de dag van de bbq voor mijn oma en het regende letterlijk de hele dag. Typisch. Gelukkig hebben we een afdak waar de bbq sort of onder stond.

Als toetje had mijn moeder een brownie, fudge, ijs met aarbeien en passievrucht kunstwerk gemaakt. Het was zó machtig, maar echt heerlijk (Calorieën? Welke calorieën?).

7 11
Zondag regende het weeer natuurlijk, maar Bella moest toch uitgelaten worden. Toen ze terugkwam had ze een kuif op haar hoofd van de regen hahaha, ik heb haar heel hard uitgelachen.

We gingen ook nog even naar Maastricht aangezien mijn zus een nieuwe horloge zocht. Op het Vrijthof was een jeu du boules (dat woord heb ik inderdaad niet gegoogled kuch) toernooi #spannendedingen. Al blijft het Vrijthof een mooi plein.

Volgende week is New York al (spannend!), dus deze week wordt vooral veel voorbereiden. Hebben jullie nog leuke plannen?