DE MOOISTE FOTOMUREN VOOR IN HUIS

foto

Ik vind fotomuren altijd heel fascinerend. Ze maken jouw huis/kamer jou en zijn dus héél persoonlijk, ook als je voor plaatjes gaat in plaats van foto’s. Super leuk dus! Het is echter nog best lastig om een mooie fotomuur te creëren, want het wordt al snel een onsamenhangend zooitje. Ik zocht de leukste fotomuren uit om bij weg te kwijlen!

Welcome to our crib.
Ik weet nog dat ik dacht dat ik wel ‘even zo’n letter met verlichting zou kopen’. Boy was I wrong, die zijn dus héél erg duur. Maar leuk is het wel! Zeker in combinatie met leuke plaatjes en posters. (Bron)

Urban Outfitters : Photo wall
Een van mijn favorieten. Ik vind deze muur zo kleurrijk en vrolijk. Ik krijg er zin in om te reizen als ik de plaatjes zie. Vooral mooi hoe echte foto’s met ansichtkaarten gecombineerd zijn. (Bron)

STIL INSPIRATION: Home office | work in progress
Een andere manier om foto’s op te hangen in je kamer: het gebruiken van een fotorek! Dit lijkt me vooral tof bij een bureau of in een werkkamer. Voordeel is ook dat je makkelijk de foto’s kan verwisselen wanneer je uitgekeken bent op bepaalde afbeeldingen. Een soort ultimate prikbord! (Bron)

Origami in het interieur
Deze fotomuur bestaat niet eens uit foto’s, maar dit is het bewijs dat je ook stijlvolle fotomuren kan maken met posters en plaatjes, in plaats van foto’s. Dat hoeft dus helemaal niet zo studentikoos te zijn als je het goed doet. Ik vind deze persoonlijk heel gaaf! (Bron)

Black, white and neutrals with blue greens...Pictures : Interior Design Trends 2014 - Living Home Decor Idea by keriThis space is clean and classy!  There are actually two shades of white in this room. The ceiling is a bright white, while the walls are eggshell, or a more muted white. Doing this allows you to really play with decorative pieces!
De bovenstaande twee foto’s neem ik even samen. Je hoeft foto’s namelijk niet perse op te hangen aan dem uur, je kan ze ook gewoon op een dunne plank zetten. Heeft ook wel iets vind ik én je kan foto’s makkelijk verwisselen! (Bron & bron)

.
maak je eigen foto muur
Ook deze twee foto’s voeg ik even samen. Hier worden voor beide muren zwart-wit foto’s gebruikt, afgewisseld met zwart-witte posters en plaatjes. Heel mooi, dat houdt de muur wat rustiger (want zo’n muur springt toch al gauw in het oog). De laatste fotomuur komt van Shifra en vind ik zo vet gemaakt! Ze legt ook haarfijn uit hoe je nu een goede fotomuur kunt creëren. (Bron & bron).

Not your boring old photos on a wall. I love the idea of one giant frame with a series. # interiors

Tot slot voeg ik deze ook nog toe aan het rijtje. Weer eens iets heel anders en zeker origineel! Een soort polaroid verzameling, maar dan wat netter: zo’n wand waar je naar kan blijven kijken. (Bron)

Als ik dit soort foto’s zie, begint het bij mij helemaal te kriebelen om aan de slag te gaan. Er moet wel goed over nagedacht worden, want met een paar poster en foto’s plakken op de muur ben je er nog niet! Wat vind jij van fotomuren, heb je er zelf een? Ik zwijmel nog even verder..