OLD SCHOOL | CASIO RETRO HORLOGE

casio2Het heeft een hele tijd geduurd voordat ik horloges ging waarderen. Het is pas sinds mijn 21e verjaardag dat ik eigenlijk niet meer zonder kan. Ik kreeg toen mijn allereerste horloge en sindsdien voldoet mijn telefoon niet meer voor de tijd (als ik daar op kijk vergeet ik altijd dat ik ‘m pakte voor de tijd). Blij was ik dus toen ik dit Casio retro horloge mocht uitzoeken!

casio

Ik was extra blij, omdat dit exemplaar echt even iets heel anders is dan een standaard rond horloge. Het feit dat je een beetje kan afwisselen tussen verschillende exemplaren maakt het nog leuker! Op de website horloge.nl worden, naar een hoop Tommy Hilfiger horloges ook veel verschillende Casio dameshorloges aangeboden, maar ik wist al snel dat ik voor dit kleine goudkleurige exemplaar zou gaan. De standaard Casio’s zijn groter, maar dat vond ik iets té. Deze is precies goed! Daarnaast kan je er ook nog een wekker op instellen én is hij te gebruiken als stopwatch (je zult het maar net nodig hebben).

Ik was laatst door een fotoboek aan het bladeren van mijn baby-tijd en toen spotte ik dit horloge in het zilver om mijn 20 jaar jongere vader’s pols. Bizar hoe al die dingen dan opeens een come-back maken, niet? Ik draag eigenlijk altijd goudkleurige sieraden, dus de keus voor een goudkleurig horloge was daarom snel gemaakt. Het schermpje is ook in diverse kleuren te krijgen, maar zwart vond ik wel iets hebben. Extra retro!

Het horloge bevalt in ieder geval heel goed en het is een leuke afwisseling met mijn andere horloges. Houd jij ook zo van horloges of draag je ze nooit?