HIJ STAAT HOOR | DE CACTUS ILLUSTRATIE

cac1Het begon allemaal met de winactie die Renate op haar blog hield, waarbij ze twee van deze zelfgetekende (say whaaat) cactus illustraties ging verloten. Ik doe nooit zo snel mee aan winacties, maar bij deze hoefde ik er niet eens over na te denken. Helaas viel ik niet in de prijzen, maar die cactus bleef in mijn hoofd zitten. Hoe leuk zou hij bij ons ingelijst in de kamer staan… Ik besloot Renate te mailen of ik er misschien een mocht kopen en dat mocht: voor €6 zou ze er een opsturen. Ik zei natuurlijk deal! 

Ten eerste vind ik het super leuk om een medeblogger te helpen met dit soort dingen. Renate maakt echt hele toffe dingen en dat mag best gedeeld worden. Ze stuurde het pakketje zelfs in zelfgemaakt inpakpapier op, te leuk. Daarnaast houd ik van originele dingen en dat dit iemand daadwerkelijk getekend heeft, is natuurlijk heel knap! Ik heb al een paar mensen die hier waren verbazend horen vragen: ”Huh is dit getekend met potlood?”. De illustratie heeft al op verschillende plekken in ons appartement gestaan (zo zie je hem hier op Instagram op een groen kastje staan), maar hij staat gewoon overal heel leuk haha.

cac2

Ik herinner me trouwens dat ik wat minder over cactussen zou bloggen. Met een redelijke pauze van een aantal blog artikelen, heb ik het er nu toch weer over hah. Excusez-moi, maar dit moest gewoon even gedeeld worden. Wat vind jij van deze illustratie?