AANRADERTJES | 8 X LEUKE BLOG ARTIKELEN

Acer, Chromebook, Laptop, Notebook, Netbook, ComputerEens in de zoveel tijd deel ik een paar leuke artikelen die ik ben tegengekomen en jaaa, je voelt het al aankomen: vandaag is het weer zover! Ik zette 8 leuke artikelen op een rij en wie weet leer je nog een leuke blogger kennen!

Cinefille | Favoriete films 2015

Als er iemand verstand van films heeft, dan is het Daphne van Cinefille.nl wel. Ze is niet alleen kritisch, maar weet reviews ook zo te beschrijven iedere film noob ermee uit de voeten kan. Zo deelde ze dit fijne lijstje met de beste films uit 2015. Weet je in ieder geval dat je geen flut film op zet!

Thank god it is monday | Zo overleef je je eerste werkdag

Vroeg of laat krijgen we bijna allemaal ermee te maken: je eerste werkdag. Super spannend natuurlijk. Melle deelt haar ervaringen met haar eerste werkdag én geeft tips. Altijd handig, niet?

sushi

Hetismarg | Sushi bowl for meatlovers

Lang lang lang geleden deelde ik een recept van een sushi bowl. Margo was gelijk groot fan en at hem vaker dan ik zelf doe, altijd leuk om te horen! Ze maakte een nieuwe versie met biefstukpuntjes, voor de meatlovers onder ons. Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar dat gaat snel gebeuren. Heerlijk!

Marjolein schrijft | De buurvrouw

Als ik zin heb om te schuddebuiken, bezoek ik de blog van Marjolein. Ze schrijft heerlijk droog over de meest simpele onderwerpen. Het maakt niet uit waar ze over schrijft, het zijn altijd leuke stukjes. In dit stukje beschrijft ze een aanvaring met de buurvrouw. Haar blog is een grote aanrader!

Thuisbeeld | Bonnie (Boncolor) | Hometour Boncolor | Blogpost @ Ook Anna doet dingen

Ook Anna Doet Dingen | Thuisbeeld Bonnie

Dat Anna zeker dingen doet laat ze op haar blog zien! Zo ging ze laatst langs Bonnie om haar inrichting te fotograferen. Ik houd echt van blogjes waar je bij iemand binnen een kijkje mag nemen. Anna geeft het mooi weer met lekker veel foto’s. Leuk om te zien en geeft ook meteen wat inspiratie!

Hallo Sunny | 9 Grappige foodhacks

Sunny deelt in dit artikel 9 tips die je leven net wat eenvoudiger maken. Hoe schil je bijvoorbeeld 2 kg aardappelen in 1 minuut? En pindakaas van 1 ingrediënt? Het kan! Leerzaam artikeltje om even door te scannen.

lamp

SillySis | Recycle je oude lamp DIY

Op SillySis vind je een leuke DIY waarbij je een oude lightbulb omtovert tot een plant terrarium. Erg origineel bedacht en ook nog eens heel leuk! Het kost bijna niks en het is heel makkelijk te maken. Tof bedacht!

Montevie | 5 Websites met gratis stockfoto’s voor jouw blog

Soms heb je als blogger gewoon écht geen tijd om zelf een foto bij je artikel te maken. Renske snapt dat en deelt 5 handige gratis websites waar je mooie stockfoto’s kan vinden. Een stockfoto op zijn tijd kan best (en maak ik vandaag ook even gebruik van haha).

Bron: foto

Altijd leuk om een paar toffe blog artikeltjes in het zonnetje te zetten (en dat is ook niet zo moeilijk met zoveel in creatieve blogs woooeh). Kende jij deze artikelen al en welke spreekt je aan?