5 X DE LEUKSTE BOEKENSTEUNEN

Bracket Bookends | 31 Unusual Gifts To Give A Design Lover - Want this!!!!!!!!!!! :D

‘Boekensteun’, wat een super raar woord is dat eigenlijk. Ik vond die dingen nogal onzin totdat ik er achter kwam dat ze eigenlijk ook heel handig zijn haha! Zelf gebruiken wij plantjes en glazen potten als boekensteun, maar er zijn nog véél meer leuke en originele opties. Kijk mee naar de leukste boekensteunen!


another good idea for bookends!  Presidents Choice tomato sauce jars are perfect, square with "Mason" on 2 sides and measures on the other 2 sides.

Glazen pot

Excusez-moi voor de slechte kwaliteit (welke kwaliteit?) van dit plaatje, maar ik vond dat hij in het rijtje thuis hoorde. Een glazen pot vullen met mooie stenen, ook nog eens turquoise. Leuk leuk leuk! (Valt het je op dat deze persoon de boeken andersom in de kast heeft gezet? Best leuk!)

Wild side. In the shape of a whale split in two, these hefty bookends keep your bookshelves in playful order.30 Ways to Make Every Room in Your House Prettier | StyleCaster

Twee-delige dieren

Leuk bedacht vind ik dit, heel origineel! Niet het beste idee wanneer je meerdere boekensteunen nodig hebt, maar als detail in je kamer vind ik het heel tof!

Quotation Mark Bookends for a statement making bookshelf! $168; Anthropologie.com | StyleCaster Holiday Wish List

Apostrof tekens

Beetje dezelfde categorie als de dieren hierboven! Leuk met de kleur goud, voora wanneer je de boeken op een witte plank plaatst.

Minimalistic bookends - Winter trees - Scandinavia inspired item black or white color. €34,00, via Etsy.

Mini boompjes

Wat rustiger aan het oog, deze kleine zwarte boompjes. Leuk wanneer je meer van zwart/wit houdt bij een strak design!

DIY Mirror Frame - Rough Cut Quartz Mirror Frames | Remodelaholic

Mooie stenen

Dit idee vind ik héél nice! Niet alleen door die prachtige stenen, maar ook omdat hier tijdschriften gebruikt zijn (dat kan natuurlijk ook!). De enige vraag is waar je zulke stenen vind haha.

Bron foto’s: klik 

Op zoek naar een leuke boekensteun? Probeer Etsy.com eens, daar verkopen ze een hoop originele exemplaren! Gebruik jij boekensteunen?