10 X LEUKE DINGEN DIE JE MET WASHI TAPE KAN DOEN

washi

Ik bel dol op Washi Tape. Geen ingepakt kadootje gaat bij mij de deur uit zonder dat ik mijn washi tape collectie erbij heb gehaald. Het maakt een kadootje meteen zoveel persoonlijker en vooral veel vrolijker! Dat je er echter zoveel ándere leuke dingen mee kan doen wist ik niet. Ik vond 10 leuke dingen die je met Washi Tape kan doen, voor de creabea’s onder ons!

1. Real life kalender

calendar
Dit is toch veel leuker dan een suf whiteboard in je kamer? Het hoeft natuurlijk niet persee met roze washi tape gedaan te worden (voor de samenwonende onder ons), maar vrolijk is het zeker! Zo vergeet je dus nooit meer je belangrijke afspraken.

2. Nagellakpotjes


Je nagellak collectie vrolijk je op door washi langs de dop te plakken. Super leuk voor wanneer je je nagellakjes zichtbaar in je kamer hebt opgesteld.

3. Kunstwerk aan de muur

Easy Crafts That Illustrate The Fascinating Power Of Washi Tape

Washi Tape Headboard! Read more about washi tape on the PAGAZZI blog - http://www.pagazzi.com/blog/spotlight-on-washi-tape-crafts Great idea and very simple to make
Dit idea vind ik héél gaaf en zie ik mezelf ook wel eens doen. Het is zo simpel maar je slaapkamer heeft meteen iets bijzonders. Ik houd van die dynamische figuren van het eerste plaatje, al vind ik het tweede ontwerp ook heel tof.

4. Je keukenkastjes

15 Fab Ways to Decorate With Washi Tape via Brit + Co.
Ook dit is super simpel maar oh zo doeltreffend. Het brengt gelijk wat kleur in de vaak kleurloze keukens.

5. Fotolijstjes

tape_frames_1

washi tape frames

Deze viel nog wel zelf te bedenken, maar hoort zeker in het rijtje thuis. Ziet er super gezellig uit. Ook leuk om de washi tape ‘lijstje’ af te wisselen met echte lijstjes aan een muur!

6. Bloempotjes

washi tape mini plant pots
Erg schattig! Ik vind cactusjes sowieso al heel gauw ‘cute’, maar met deze roze washi tape erbij is het al helemaal CUTE.

7. Je deur

Jazz up a plain dorm room door with washi tape.>>  www.hgtv.com/handmade/10-ways-to-transform-your-space-with-washi-tape/pictures/page-3.html?soc=pinterest
Ook heel leuk bedacht! Goed alternatief wanneer je geen zin hebt om een hele muur te behangen. Sommige mensen hebben lijnen getrokken met zwarte washi tape, dat maakt het meteen heel strak.

8. Vaasjes

washi tape bottle
Na de bloempotjes, zijn er natuurlijk ook vaasjes die je kan oppimpen. Leuk in de lente en zomer met vrolijke bloemen erin!

9. Telefoonhoesje

50 Washi Tape Ideas | My Chic Life-great for those dollar tree cases you can buy
Geen idee of die tape lang mooi blijft ( je zou er eigenlijk iets van plastic overheen moeten doen), maar wel heel creatief gedaan! Hier vind je héél veel voorbeelden van online.

10. Blikken

washi tape pencil cup
Ook te simpel natuurlijk, maar perfect om je pennen of make-up kwasten in te bewaren!

Klik op de foto’s voor de bron