KOM MAAR DOOR | AFDWINGEN DIE ZOMER

summer-outfitMan man man, waar is de zomer als je hem nodig hebt? Oke, echt nodig heb ik ‘m niet, maar ik verlang wél echt naar een goed zonnetje, terrasjes en gewoon weer eens wat andere outfits. Ik hoor mijn winterkleding elke ochtend denken ”Goh, pakt ze mij nu alwéér uit de kast?”. Eh goed, laten we doorgaan naar bovenstaande outfit!

Het pronkstuk in deze outfit (ik heb het dus over het vrolijke oranje broekje met pompommetjes) is gewoon van Vero Moda en komt van Zalando. Net zoals de gestipte strandtas (Mint&Berry) trouwens, waar lekker veel in past! Aan alleen een handdoek heb ik namelijk nooit genoeg, een boek, zonnebrand, muziek, oortjes en eten, eten en eten moeten ook mee naar een dagje strand. Het witte shirt van H&M is simpel, maar lekker luchtig. Leuk detail is het uitgesneden randje. Omdat het shirtje net als het broekje lekker luchtig is, lijkt me dit héél fijn. De zwarte espadrilles zijn van Aquazurra en vind ik heel tof met het geveterde detail. Ik kocht afgelopen week soortgelijke sandaaltjes met veters voor de zomer (dus zomer kom). Ik houd van hoedjes (aan hoedjes nooit genoeg) dus deze van ASOS mag zeker niet ontbreken.

Trouwens, over dat hoedje gesproken, ik spotte hier nog wat goede kortingscodes. Dit soort buitenlandse webshops hebben vaak een hele hoop kortingen, maar dan moet je wél de juiste code weten. Dat maakt het online shoppen nog nét wat leuker!

Tot slot de Sweet Orange & Cedar Wood collectie van Rituals – echt de allerlekkerste geur van Rituals. Oh wel, dat is mijn bescheiden mening. Misschien een béétje random bij deze outfit maar ja, het stond gewoon zo leuk bij het oranje broekje, haha. Toch past het ergens ook juist wel goed, want een lekker geurtje hoort gewoon ook thuis in de zomer.

Ik hoop de zomer gewoon af te dwingen door deze outfit te delen. Dus bij dezen, weergoden! Wat is jouw favoriete item?