ZOMER ESSENTIALS| BIKINI & HAVAIANA’S

bikini2Het ultieme zomergevoel is natuurlijk in een bikini je slipslappend in het zonnetje voortbewegen. Of misschien is dat het ultieme campinggevoel (met een wc-rol in je hand). Enfin. De geur van zonnebrand hangt om je heen, je hebt een zonnebril op je neus en je voelt door je teenslippers het zand tussen je tenen. Een paar van mijn échte zomer essentials.

bikini

Ik mocht de vrolijke Haviana’s en bikini ontvangen van DefShop. Haviana’s zijn echt mijn favoriete merk slippers, het lijken wel slofjes, maar dan zijn het dus slippers hah. Ik heb een paar dat al 4 jaar meegaat (ongelofelijk voor slippers) dus Haviana’s zijn een echte investering vind ik. Dit exemplaar vond ik lekker vrolijk en de kleurencombinatie is zomers. Door het felle roze lijken je voeten lekker bruin, winning!

En ja, sssjt, nog een nieuwe bikini. De jungle print vind zo tof. De kwaliteit is héél goed, het topje zit lekker stevig en het broekje is verstelbaar met de touwtjes. Ik ben de laatste tijd helemaal into zulke bladeren print, want ook dát vind ik lekker zomers.

Daarnaast mag de zonnebril natuurlijk niet ontbreken. Ik liet gisteren al vallen dat deze zonnebril van Cheapass Zonnebrillen maar €7 euro was en ik had dan ook verwacht dat hij niet zo lang mee zou gaan (of dat ik er weer eens op zou staan op een onbewaakt moment). Maar niets is minder waar, deze gaat al een heel tijdje mee en is ook echt een essential.

Tot slot de zonnebrand! Momenteel smeer ik met factor 10 omdat ik al best een kleurtje heb van de Tenerife vakantie en je dan al wat meer kan hebben. Van de ‘bronze’ waarvan ze beweren dat het in de crème zit, merk ik niet heel veel, maar hè het idee is altijd fijn!

Het weer wordt de aankomende dagen weer wat minder, maar daarna mogen we volgens alles weer van de zon genieten. Met welke zomer essentials kom jij deze hete dagen door?