RAWR | OVER MIJN NIEUWE PORTEMONNEE BY LOU LOU

lou5Ka-ching! Moneys moeten rollen, maar soms moet je het ook even in je portemonnee bewaren. Mijn eigen portemonnee is onderhand wel aan vervanging toe, dus toen ik van Duifhuizen een portemonnee mocht uitkiezen van het leuke merk By Lou Lou, dacht ik ”jaaa, dat is nou handig!”. Uiteindelijk ben ik voor deze jungle-ish rawr Tarzan and Jane aaibare stippies tijgertje (ik ben nu random woorden aan het opnoemen die bij me opkomen wanneer ik hem in mijn handen heb) editie gegaan!

lou3

Het is nog niet zo lang geleden dat dierenprintjes opeens niet meer ordinair, maar juist hip werden. Van schoenen tot tassen, dierenprintjes zijn tof en mijn oog viel dan ook al snel op dit leuke exemplaar. Hij is súper zacht door die aaibare haartjes en dat maakt hem meteen ook heel anders dan andere portemonnees. Daarnaast vind ik de indeling erg handig, ook niet geheel onbelangrijk. Er zit een vakje met rits in voor muntgeld en aan de andere kant zit een vakje met een spiegeltje in, waar je zelfs je telefoon of andere dingetjes in kan bewaren (mijn Samsung past namelijk niet met hoesje, zonder overigens wel, maar het blijft een handig vakje). Er is ook een heleboel ruimte voor je pasjes, dus nooit meer geklungel aan de kassa ”waar is dat ene pasje nou” terwijl er 4 mensen achter je ongeduldig zuchtend met hun winkelmandje staan te zwaaien.

loulou4

Over zwaaien gesproken, er zit ook een handvathengsel bij die je aan het ringetje kan klippen, zodat je hem zelfs casual als clutch mee kan nemen tijdens het uitgaan (zie de foto hierboven, ringetje linksonder). Voor mij geldt dit niet echt, want dan zou ik mijn telefoon dus niet kunnen meenemen, maar handig detail! De portemonnee is voor €79,95 te krijgen onder de toepasselijke naam ”Wild polka panther”.

Ik ben heel blij met deze nieuwe portemonnee en ik vind het dan ook echt heel tof dat ik er eentje mocht uitkiezen. Daar moet ik nog steeds aan wennen, dat je voor een hobby zoals een blog soms spullen krijgt toegestuurd. Heel bizar! Laten we hopen dat dierenprintjes nog héél lang mogen. Vind jij dierenprintjes ook zo leuk en kende je de By Lou Lou portemonnees al?