OHNEE | SHABBIES OBSESSIE

shabbies

Shabbies. Je kent ze (en de prijskaartjes) misschien wel. Ik ben in de ban van deze schoenen en serieus, als je 1 keer op zo’n schoen klikt wordt hij 394348 x op Facebook en elke andere willekeurige website als reclame geshowed in een of andere zijbalk. Ze achtervolgen me waardoor ik ze (helaas) niet uit mijn hoofd krijg. Elke andere winterschoen vind ik opeens stom.

 

Zwarte Shabbies Enkellaarsjes 202030

Deze versie Avirex (medicijnen naam?) vind ik zó mooi. Het leer, het gespje en vooral de zool vind ik super tof. Het prijskaartje (grofweg €250) is natuurlijk even slikken, maar dan heb je ook wat. Ik zie het als een investering in schoenen die niet 1 jaar mee gaan, maar gewoon altijd (lees elke winter) kunnen. Ik investeer dan ook liever in 1 mooi paar dan in 3 paren die maar een jaartje mee gaan. En dat is dan ook de deal met mezelf als ik ze echt overweeg te kopen: alleen dit paar voor de winter en thats it.

Zwarte Shabbies Enkellaarsjes 201288

Op nummer 2 staat dit exemplaar. Zonder gesp en dus ook iets simpeler en daarom naar mijn mening iets minder. Maaaaar ik vind ze alsnog heel mooi en als ik ze een keer ga passen, dan probeer ik deze zeker ook. Iets goedkoper zijn ze, €220.
Dit laarsje is een tip als je ook gek bent op Shabbies. Dit zijn echter geen Shabbies (ook wel te zien als je het leer vergelijkt met bovenstaande twee), maar een hele goede vervanger. Te krijgen bij Manfield voor €130,-, wat ook zeker een hoop geld is, maar goed ze zijn ook wel tof.

Wat vind jij van Shabbie laarsjes? En zal ik het doen?