NIEUWE BIKINI | EENTJE ERBIJ KAN GEEN KWAAD

bik2Néé, ik had hem absoluut niet nodig maar soms loop je tegen iets aan en dan moet je het gewoon kopen. Voor mij was dat bij deze bikini dus het geval. Hij zat ook nog eens goed, heeft een fijn prijsje en door de oranje details lijk je er ook nog eens bruiner in: jep, deze ging met mij mee naar huis! 

bik1
Ik deelde hem gisteren al op Instagram (kon me weer eens niet inhouden), maar wilde hem tóch nog even op mijn blogje delen. Het topje is ook in een ander model te krijgen, maar deze zat mooier. Er zit ook nog een bandje bij voor om je hals, toch wel fijn wanneer je in een wilde zee staat oid. Ik kocht hem trouwens bij de C&A verrassend genoeg (hier kan je hem vinden), waar ze trouwens ook een hele leuke gele met citroentjes hadden! Maar goed, keuzes moesten gemaakt worden en het werd toch deze. Aan bikini’s heb je nooit genoeg zullen we maar zeggen!

Voordeel van het bij mijn ouders zijn dit weekend is dat zij zó’n witte vloer hebben, waardoor het met een photoshop filtertje bijna product foto’s voor een website lijken (ofja, niet dat ze zó goed gelukt zijn, maar wow wat is die achtergrond wit!). Hebben jullie ook nooit genoeg aan bikini’s?