NEW IN | LEOPARD DESERT BOOTS

2

Ik liep tegen deze vrolijke leopard desert boots aan en ik moést ze gewoon even passen. Dit zijn echt van die schoenen die je even aan moet doen om te zien of het uberhaupt iets is. En ja, dat zijn ze! Ik besloot ze mee te nemen en voor €70,- zijn ze nu dus van eh mij ja haha. Als ik je misschien enthousiast hebt gemaakt met de aankomende foto-reeks; je kan ze onder andere hier bestellen.

1De schoentjes zijn van echt leer en dat merk je ook echt. Ze voelen echt als slofjes aan en zijn heel fijn licht aan mijn voeten.

3Eerlijk gezegd kwam ik er thuis pas achter dat ze zo’n leer biesje hebben op de hak (haha, zegt wel iets over mijn abrupte aankoopgedrag). Het maakt ze iets anders dan de staandaard dessert boots, ik vind het wel wat hebben.

4En tja het tijgerprint? Je moet er van houden, maar ik ben er wel achter dat het je hele outfit kan maken. Een simpele broek en shirt combineren met deze schoentjes en je bent klaar. Ik probeer ze niet te vaak aan te doen, want ze vallen toch wel erg op, maar als schoenen voor erbij vind ik ze heel tof!

Wat vind jij van desert boots?