8 X MOOIE SIMPELE WINTERTRUIEN

wintertruienHóe fijn is het om in een lekkere warme trui, je dagelijkse dingetjes te kunnen doen in dit gure weer? Zo is een tripje naar de bieb of een lange werkdag toch wat minder erg. Ik ben van mening dat iedereen minstens één mooie simpele wintertrui in haar kast zou moeten hebben. Daar betaal je dan misschien iets meer voor, maar je heb er zoveel plezier van; juíst omdat hij zo simpel is.

Zoals je ziet ben ik niet zo van de knalkleuren (al vind ik geel trouwens wel tof!). Ik houd meer van grijs, maar ook zachte tinten vind ik erg mooi; die maken de winter nét wat minder guur. De coltrui is iets waar ik heel erg aan heb moet wennen, ik had er vroeger als peuter een uber hekel aan, volgens mij moeder dan. Nu nog ”voelt” het raar als ik er een aan heb, maar als ik het bij andere zie denk ik: leuk!! Ook zijn er veel truiten te vinden die van voor heel simpel ogen, maar aan de achterkant toch nog een leuk detail hebben. Denk aan veters of een patroon, zoals de trui linksonder dat heeft. Tussen die zachte materialen van de meeste truien, kan een grove trui juist ook mooi zijn. De twee van rechts onder combineert dit grove materiaal met een col. Twee vliegen in één klap.

Bovenstaande truien zijn allemaal misschien iets duurder dan een simpele H&M trui, maar je merkt dat dan ook meteen aan het materiaal. De truien zijn daadwerkelijk zacht en gaan véél langer mee. Ten minste, daar ben ik achter gekomen toen ik besloot dat ik liever wat meer geld uitgeef aan 1 goede trui, dan aan 3 goedkope truien.

Bron: 1/2/3/4/5/6/7/8 (van links naar rechts)

Er zijn zoveel mooie simpele truien te vinden. En lekker makkelijk; omdat ze zo simpel zijn, kan je de truien heel goed te combineren en is de kans groter dat je hem over 3 jaar nog steeds leuk vindt. Welke vind jij het leukst en heb jij een favoriete wintertrui in je kast hangen?