TIK TAK | NIEUW LUCARDI HORLOGE

horloge2Het is pas sinds de laatste paar jaren zo dat ik me echt ben gaan hechten aan het dragen van horloges. Ja, je kunt je tijd ook checken op je mobiel, maar ik vergeet altijd met mijn chaotische hoofd dat ik dat aan het doen ben waardoor ik mijn mobiel weer opberg en dan alsnog niet weer hoe laat het is (herkenbaar?). Anyway, toen ik een Jetset Addiction horloge mocht uitkiezen van Lucardi vond ik dat dan ook alleen maar heel leuk! 

horloge1
Ik ben zoals je ziet voor het kobaltblauwe exemplaar gegaan met rosé gouden details, maar oh wat duurde het lang voordat ik een keuze wist te maken. Want keus hebben ze veel, heel veel. Van mintgroen tot zwart en van zilverkleurige details tot rosé goud. Op een gegeven moment heb ik maar gewoon gekozen, want anders had ik over 3 maanden nog niet geweten haha. Het bandje zit in ieder geval heel lekker en ik vind het een mooi horloge dat goed te combineren valt. De horloges zijn normaal voor €49,99 te koop, maar er is momenteel een actie waardoor ze te krijgen zijn voor €19,95, score!

Ik ben erg tevreden over dit Lucardi horloge en zeker met een donkerblauwe outfit is hij goed te dragen. Kan jij ook niet zonder een horloge?