DE LEUKSTE BLACK FRIDAY ITEMS MET KORTING

blackfridaySoms is het toch wel handig dat Nederland als een schaap achter Amerika aanloopt. Goed, nu hoop ik niet dat dit voor de hele Trump situatie geldt, maar daar heb ik het vandaag niet over. Waar over dan wel? Black Friday natuurlijk! Een traditie die in Amerika al eeuwen lang plaatsvindt, waarbij je met grote korting de leukste items kan scoren. Gelukkig doen Nederlandse webshops de laatste jaren ook gezellig mee aan deze traditie. En vandaag is het dan zover! Ik zocht de leukste koopjes uit.

Laten we meteen beginnen met de eyecatcher van het plaatje: de gele tas. Deze scoor je bij Forever 21, een webshop die normaal vrij hoge verzendkosten rekent. Irritant, maar vandaag niet! Gratis verzendkosten dus. Ook The Sting doet mee vandaag en heeft 34% korting (random getal) op alle artikelen én gratis verzendkosten. Dan heeft die panterprint riem opeens een stuk leuker prijsje. Door naar de Dr. Martens, die van Sarenza komen. Daar shop je nu met 20% procent korting en aangezien deze schoenen niet héél goedkoop zijn, gaat daar toch een flink bedrag van af. Handig als je ze toch al op het oog had! Wil je echt goed shoppen vandaag, dan zou ik Zalando aanraden. Zij geven op een hele hoop geselecteerde artikelen 20% extra korting. Het mooie zwarte shearling jack heb je dan al voor een paar tientjes. Net zoals de beige trui en donkergrijze trui, beide van Only. Overall jurkjes zijn altijd leuk, de zwarte komt van Dorothy Perkins, die heel veel van dit soort jurkjes met korting aanbieden. De muts van Superdry heeft ook een fijn prijsje. Genoeg keuze, mijn handen beginnen alweer te jeuken hah.

Ik weet nog niet wat en óf ik iets ga bestellen, maar genoeg leuks te vinden dus! Ter informatie, dit is géén sponsored artikel, het leek me gewoon leuk om wat mooie items uit te zoeken. Ga jij vandaag iets kopen? Happy black friday!