5 X DE LEUKSTE LENTE OUTFITS

esp3Het is officieel lente en dat mogen wij (en onze kledingkasten) vieren! Ik nam een kijkje bij Esprit en werd positief verrast. Ik heb altijd in mijn hoofd dat het een best wel suf merk is, maar daar moet ik echt een keer van afstappen. Ik kwam een heleboel leuke lente items tegen voor warm én koud weer (want de lente kan soms oh zo lastig zijn) en ik besloot hier de 5 leukste lente outfits van te maken: om alvast in de mood te komen. Klik en kijk mee!

esp1Laten we beginnen met een klassieke outfit. Ik houd van broeken met printjes, maar heb er gek genoeg geen een in mijn kast liggen. Ik vind het wel echt heel tof en hoe leuk is dit paar met die bloempjes op? Het spijkerjasje maakt de outfit wat minder tuttig en de gympen laten mij een beetje aan mijn Adidas sneakers denken. De lichtbeige hoed past perfect bij de lente, vooral met dat roze lintje. Hoeden blijven leuk!

esp4Op naar een iets stoerdere outfit. Ik vind de jeans heel nice; mooi zwart skinny met opgerolde pijpjes. Van het shirt had ik totaal niet verwacht dat het van Esprit zou zijn en heeft een echt festival sfeertje. Gecombineerd met de grove sandalen, een zwarte ray-ban model zonnebril en de bohemien tas, is dit dé ideale outfit voor een dagje uit wanneer het warm genoeg is om zonder jas te kunnen lopen (wilde bijna ‘met zonder jas’ typen, hallo 5-jarige).

esp2Deze outfit is daarentegen weer ideaal voor wanneer het iets kouder is, want ook die dagen hebben we helaas. Shirtjes met streepjes word ik denk ik nooit zat en dit grijs/wit exemplaar vind ik dan ook heel tof. De mooie donkerblauwe skinny (héél skinny) jeans staat daarnaast heel goed met de witte jas. En hoe cute is dat armbandje? Ik was altijd van mening dat goud en zilver echt niet te combineren zijn, maar dit vind ik toch wel heel leuk.

esp5Wanneer het warm genoeg is voor een rokje (en onze benen lente-klaar zijn haha) kan dit gecombineerd worden met een spijker jasje. Persoonlijk houd ik er wel van wanneer stoere laarsjes met een rokje worden gecombineerd en hoe leuk zijn die laarsjes? Het wit/goude horloge past goed bij de zonnige dagen en maakt het geheel wat vrouwelijker.

esp3Ook deze outfit roept lente. De jas (of is het vest?) is niet zo dik en de oudroze kleur is precies goed. Gecombinerd met het witte shirtje met het leuk detail in de boord en zwarte jeans zou ik dit zo aan kunnen doen. Daarnaast vind ik de witte loafers ook ideale schoenen voor in de lente, ik heb mijn paar in ieder geval heel veel gedragen vorig jaar.

Ik werd er nogal hebberig van kan ik je vertellen haha. Wat is jouw favoriete outfit?