ZÓ DRAAG JE ZE | LACE UP SANDALS

lace-up2Met dit weer kan ik het beter hebben over ”wintertruien, zó draag je ze”, maar daar wordt niemand blij van. Ik negeer de Nederlandse temperaturen dus maar gewoon even en doe net alsof we allemaal naar een zonnig oord vertrekken. In dat geval, heb je namelijk een hele leuke keus wat betreft sandaaltjes: de lace up sandals.

laced-up-sandals

Lace up sandaaltjes zijn echten zomerschoenen die 80% uit veter bestaan en 20% uit zool. Je zou denken dat elke schoen er dan hetzelfde uitziet, maar dat is dus niet zo. Er zijn heul veul soorten en je kan ze op allerlei manieren dragen. Ten eerste heb je natuurlijk de keuze tussen bruin of zwart, maar ook het soort touw of printje kan de sandaal beïnvloeden. Het geeft in alle gevallen in ieder geval een leuk zomers bohemian sfeertje, I like. Zeker met een leuk nagellak kleurtje op je tenen vind ik het erg tof staan. Persoonlijk vind ik wel dat er een grens is, want deze exemplaren zijn ook te krijgen met veters tot je knieën. Ehmm, what about no.

Bron: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

En psst, stiekem bestelde ik al een paar bij ASOS en ze zitten echt heel fijn. Wat vind jij van dit soort sandaaltjes? Iets voor jou of toch maar niet?