ZÓ DRAAG JE HET | 2 PIECE SETS

2piecesVooral in de zomer zie je het veel, maar ook nu zou je het kunnen dragen: de 2 piece set. Dit is een outfit waarvan de de top matcht met het onderstuk en ze zijn er in allerlei vormen en maten. Best leuk en vooral héél makkelijk. Wat inspiratie!

two-pieceBron: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Ik denk dat wanneer je zo’n set in een winkel ziet hangen, het veel suffer uitziet dan wanneer je het daadwerkelijk aan hebt. Ik vind het wel tof, het is simpel maar toch wel opvallend. Het leuke aan deze 2 piece sets is dat je er allerlei kanten mee op kan. Zo kan je het naar een nette gelegenheid dragen, maar sommige zijn juist weer leuk voor een warme zomerdag. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze tussen een lange broek, korte broek of rok. Ik kan me trouwens wel voorstellen dat een hoop mensen dit ‘raar’ vinden, maar eigenlijk is het juist lekker makkelijk en misschien zelfs minimalistisch te noemen (die grijze bijvoorbeeld!). Handig dat je de items ook prima los van elkaar kan dragen, win-win situatie!

Mijn favoriet? Het grijze setje bovenin vind ik mooi en het oranje-ish broekpak vind ik ook héél tof, alhoewel ik die laatste niet snel uit een rek zou pakken. Wat vind jij van deze 2 piece setjes?