H&M MANNEN T-SHIRTS VOOR DE VROUW

Untitled 1

Ik loop vaak genoeg rond op de H&M mannenafdeling. Niet omdat ik iets voor mijn vriend moet zoeken/ruilen (dat mag hij lekker zelf doen 😀 ), maar omdat ik zo vaak shirtjes zie waarvan ik denk: Huh? Dit moet de Nederlandse man dus dragen? Zeker wanneer je een maatje XS, of soms zelf S pakt, is het makkelijk te dragen voor ons! En we weten allemaal wat dat betekent: nog meer keus!

Het gestreepte shirtje linksboven bijvoorbeeld, heeft een betere streep dan een gemiddeld gestreept shirtje voor de vrouw (dat is soms nog best lastig te vinden, vind ik). Het zakje erop vind ik ook leuk! Dan de tanktops, deze vind ik persoonlijk sowieso een beetje dubieus voor heren en deze drie hierboven kan je dan ook makkelijk dragen. Leuk voor op een festival en niemand die het op zal vallen (tenzij ze deze blog gelezen hebben natuurlijk hihaho). Het baseball shirt linksboven vind ik ook vet en mag zelfs een beetje oversized vallen. Ideaal!

Ik zelf heb wel eens een t-shirt aangeschaft waarvan ik serieus dacht dat het voor vrouwen was en toen ik dé perfecte spijkerblouse in maatje XS tegenkwam, kon ik me ook niet inhouden.

Koop jij wel eens iets op de heren afdeling van de H&M?