HERFST BIJ H&M | WISHIST

herfstWat is het grijs en koud weer in Nederland! Een hele overgang van de 34 graden die we in New York hadden, en daar kan je best triest van worden. Dus wat is er beter dan je richten op de leuke dingen van de herfst (naast de klassieke kaarsen, sjaalen en dekentjes lijstjes)? Juist ja, kleding! De H&M heeft in ieder geval al een hoop leuke items binnen, om het neerslachtige weer wat beter te kunnen verdragen.

Het bikerjack met teddy voering is ideaal voor de koudere dagen. Lekker warm met dat kraagje, makkelijk te combineren door de kleur én stoer. De hoge taille spijkerrokjes zie je steeds meer en ik vind het tof! Ik heb er een paar gepast, maar heb nog niet de goede gevonden. Deze vind ik in ieder geval al tof met de rosé gouden details. Een fijne warme trui mag natuurlijk ook niet missen je in de kast, ik ga het liefst voor simpel. Deze lijkt me zacht en is leuk oversized te dragen. En ja echt, de H&M heeft ook de sjaals afdeling al aangevuld en daar hebben we nooit genoeg aan toch? De slip-on schoenen blijven leuk en zijn vooral op de iets warme herfst dagen fijn om te dragen. Deze met grove zool zijn net weer even iets anders. Dan de hoedjes, daar word ik dus heel vrolijk van. De herfst is denk ik hét hoeden seizoen dus we kunnen los gaan. Nu heb ik al een bruine (zie profielfoto), maar hoedjes hebben is verslavend en deze is ook wel erg mooi. Dit tasje met imitatie dierenharen is ook echt gemaakt voor de koude dagen (en lekker zacht om te aaien). Tot slot, deze te schattige mok voor alle thee’tjes die worden gedronken tijdens de koude dagen. Meow.

Wishlists, tegenwoordig misschien een cliché blog, maar het blijft leuk om te maken vind ik. Ik zie er nogal tegenop om mijn zomerkleding naar achter te schuiven in mijn kast, maar goed, van dit soort items word ik dan toch wel weer heel erg blij. Van welke kleding word jij blij in de herfst?