HERFST OUTFIT | AS LONG AS IT IS BLACK

herfstOke dames en 5% heren (en dat is waarschijnlijk mijn vriend die ik af en toe dwing mijn blog te lezen en mijn pa die mij in de gaten houdt), de zomer is voorbij en er is geen tijd meer voor ontkenning. Het is herfst, dus het wordt tijd om ons daar eens naar te gedragen. En met welke kleur kan dat nu beter dan met zwart? Ik kan er niks aan doen, maar zodra het kouder wordt vind ik het heel lastig om iets anders dan zwart, wit of grijs te kiezen (al doe ik écht mijn best!).

Geef mij een zwarte skinny jeans, een gestreept shirt met een paar leuke chelsea boots en ik ben een tevreden mens. Een leren rugzak vind ik heel tof, maar wat betreft voor studie niet zo handig (want ehm, laptopvak?). Toch vind ik deze heel mooi. Zo’n lekkere lange jas zie je steeds meer, dat heeft toch iets knus zo in de herfst met een warme sjaal. Want geef toe: op de fiets zittend met de wind in je haren, gek wordend van de bladeren die in je face vliegen terwijl je met een rotvaart door een waterplas vliegt waardoor je broek nat wordt… dat klinkt toch een stúk beter met deze outfit aan. Vind ik in ieder geval wel. Ik vond alle items tussen de dameskleding van OTTO.

Wat is jullie must wat betreft kleding voor de herfst? En hebben jullie ook het probleem dat zwart en grijs altijd leuker is? Voor mij staan een high waisted spijkerrokje, lange jas en een échte goede dikke trui in ieder geval op mijn lijstje.