I GOT THAT SUMMERTIME, SUMMERTIME HAPPINESS

Goh, de Bershka heeft me echt verrast met hun zomercollectie. Vroeger liep ik de Bershka altijd straal voorbij (het had destijds iets CoolCat-achtigs, anyone?), maar tegenwoordig kom ik er steeds vaker. Met een collectie zoals deze is dat ook alleen maar logisch. Ik heb de leukste items geselecteerd!

Oeh, ik vind het model van de top met de olifant heel nice! Leuk dat het een beetje wijd uit loopt. De top er naast is hetzelfde model maar zit iets strakker. Twee zomerse tops die gerust mijn kledingkast mogen toetreden.

Dit soort truitjes gooi ik altijd in mijn winkelmandje, terwijl ik mezelf op het strand zie liggen met een cocktail in de hand. Helaas is die tijd er nog niet, maar ons voorbereiden mag altijd! De gele top lijkt me heel vet als je bruin bent. Een top met ananassen is altijd leuk. Zomer waar zijt gij dan!?

Ik ben nog altijd op zoek naar het perfecte paar ripped jeans, maar dit is nog best wel erg lastig. Dit paar vind ik al aardig in de buurt komen, al mag de kleur van mij iets donkerder. Het shirt vind ik super tof! Leuke opdruk + tekst = altijd goed.

Ik herinner me dat ik vroeger alleen naar de Bershka ging voor de shortjes die ze er verkochten. Toch zat er dan nog vaak een raar detail aan waardoor het het toch niet helemaal was. Tegenwoordig vind ik ze juist heel veel normale shortjes verkopen. Die linker is in nog 2 andere kleuren te verkrijgen en vind ik het echt het perfecte shortje. Rechts is mooi zomers, leuk met het witte biesje als detail!

En jullie zagen deze items al voorbij komen als coverfoto, maar hier word je toch spontaan vrolijk van? De bikini heeft trouwens ook touwtjes bijgeleverd, maar dat wilde mijn photoshop niet accepteren :’) De schoenen hebben een perfecte kleurencombinatie! Petje af Bershka.

Loop jij wel eens de Bershka binnen?