IN DE POCKET | DE FJÄLLRÄVEN RUGZAK

tas1Toen ik in Oslo studeerde een jaar geleden, zag ik ze overal: de Fjällräven rugzak. Die hippe Noren weten wel hoe het moet. Ik had toen al eigenlijk kunnen weten dat Nederland snel zou volgen (want op de een of andere manier lopen Noren altijd een beetje voor met dat soort dingen). Enfin. Ik ging weer in Nederland wonen en niet veel later zag ik de eerste rugzakjes verschijnen. ‘Zie je nou wel’ dacht ik nog en niet lang daarna bezweek ik, maar voor welk model en kleur ik moest gaan wist ik nog niet (iets met elke dag een andere mening hebben).

tas2Ik ben uiteindelijk voor de 15 inch laptop versie gegaan, dat leek me wel zo handig voor college. Daarnaast vind ik het klassieke model iets te vierkant naar mijn mening en deze is iets wat groter, voor mij perfect! Ik heb voor de bordeaux rode kleur gekozen omdat dat wel een makkelijke kleur is, maar niet zo ‘saai’ als veilig zwart of blauw waar ik normaal voor zou gaan. De keus was dus uiteindelijk toch nog snel gemaakt en na een tijdje gespaard te hebben, kon ik hem dan eindelijk aanschaffen; woehpididoo!

tas3En natuurlijk ga ik afsluiten met de prachtige lijfspreuk van onze Dora: Rugzak! Rugzak! Rugzak!! Mooie dingen, gekke dingen! Rood, of geel, of blauw!! Ik heb alles wat je nodig hebt! En alles is voor jou! 

Ik ben er in ieder geval super blij mee. Wat vind jij van de Fjällräven rugzak? Leuk of niet echt je ding?