DE LEUKSTE LINNEN TASJES

linnenbagIk weet nog dat ik een paar jaar geleden dit ”soort” linnen tasjes voor het eerste leerde kennen. Ik zocht stad en land af voor een leuk exemplaar. Het was destijds echter nog niet echt zo’n ding en je moest ze al snel online bestellen, wilde je beetje een leuk design vinden. Gelukkig zijn we nu een aantal jaar verder en zijn de tasjes helemaal niet meer zo moeilijk te vinden.

Denk aan Sissy Boy, Etsy maar ook de H&M verkopt ze nu. Je hebt deze tote bags met grappige teksten, minimalistische vormen, dieren, voorwerpen… Je kan het zo gek niet verzinnen. Ik vind het allemaal leuk. Het leuke is dat dit soort tasjes vaak niet heel duur zijn en dat ze heel lang meegaan. Daarnaast is het dé ideale boodschappentas. Je stopt zo’n tas in je rugzak en boodschappen doen was nog nooit zo makkelijk (al blijft dat een saaie klus). Ik vind zelf die met de cactus, kreeften en vlinders heel tof, maar zo’n tas met een kekke tekst kan ik ook wel waarderen.

Waar te koop: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 /

Mijn 5 jaar jongere ik zou blij zijn met de collectie tasjes die ik momenteel heb. Gebruik ik ze echt vaak? Nah, meestal om boodschappen te doen en daar blijft het ook wel bij. Leuk zijn ze wel! Wat vind jij van dit soort tasjes?