BEETJE BIJ DE TIJD ZIJN | DANIEL WELLINGTON HORLOGE

horToen ik anderhalfjaar geleden voor mijn 21e verjaardag een horloge kreeg, kwam ik er opeens achter hoe leuk en handig dat is (niet dat ik nooit meer te laat kom, maar ok). Ik was er dan ook al langer over na aan het denken om een bruin klassiek model aan te schaffen, zodat ik een beetje kan afwisselen, aangezien ik nu juist een wat strakker zwart model heb. Toen ik een mailtje ontving met de vraag of ik een samenwerking wilde aangaan, vond ik dat dan ook héél leuk.

danielblog

danielwellington2

danielwellington

Daniel Wellington is écht zo’n merk waar mijn oog altijd op viel wanneer ik weer eens bij een etalage vol horloges stond te kwijlen. Ik heb altijd een zwak voor dit merk gehad en ik vind het dan ook heel tof dat ik deze samenwerking mag doen. Ik ontving dit Daniel Wellington horloge afgelopen week trouwens van Horloge.nl.

De standaard Daniel Wellington horloges hebben een vrij grote plaat en aangezien mijn pols nogal dun is, wordt dat al snel een gevalletje ‘Hee zeg horloge, waar ga je met die pols heen?’. Dat moeten we natuurlijk niet hebben dus toen ik dit kleinere model (Classy Bristol) spotte, wist ik dat het hem zou worden. Dit model heeft namelijk niet de standaard 36 mm wijzerplaat, maar een van 26 mm. Dit maakt het horloge meteen nóg klassieker dan de Daniel Wellington horloges al zijn en is daarom een fijn horloge om dagelijks te dragen. Dit model heeft een donkerbruin bandje, roségouden details en kleine Swarosvki kristalletjes die dienen als cijfers. Het Daniel Wellington horloge is ook beschikbaar in het zwart met zilveren details, voor mannen én vrouwen, en is voor €120 te krijgen. Ik houd van de simpliciteit die het horloge uitstraalt en hij is om die reden ook heel makkelijk te combineren. Zodra ik een dag geen zwart draag (en dat kom nu nóg vaker voor), grijp ik meteen naar dit horloge.

Ik blijf het bizar vinden dat ik dit soort dingen mag ontvangen, heel bijzonder. Ik ben er in ieder geval super blij mee (mijn andere horloge ligt nu in een hoekje te huilen – zijn ‘tijd’ komt wel weer). Heb jij een go-to horloge en wat vind je van dit exemplaar?