ZO DRAAG JE ZE | BROEKEN MET WIJDE PIJPEN

wijde-pijpenToen ik als 8-jarige een wijde pijpen broek aan had (bizar dat dat toen ook hip was), struikelde ik tijdens verstoppertje over een van de broekspijpen. Resultaat: mijn nagel van mijn vinger #jak. Sindsdien heb ik deze broeken nooit meer aangedurfd, gelukkig was het ook een hele tijd niet meer in de mode. Dit jaar zijn ze er weer en stiekem vind ik het wel leuk – sorry nagel!

wijde-pijpe2.

Je hebt deze broeken met vrolijke prints, zoals de palmbladeren broek rechtsonder of het gele exemplaar. Super leuk voor de zomer. Niet zo van de felle printjes? Dan kan een wijde broek in een wat veiligere kleur ook heel leuk zijn. Rechtsboven heeft een krijtstreepje en linksonder is simpel zwart. De witte klassieke vin ik ook mooi, weer eens iets anders. Volgens mij zit zo’n broek ook echt heerlijk, lekker luchtig. Daarnaast is het ook nog eens op verschillende manieren te combineren. Alledaags met sneakers, espadrilles of sandaaltjes, maar ook chique met een mooi paar hakken.

Bron foto’s: 1 / 2 / 3 / 4 / 56

Ik ben best lang dus ik denk dat het nog wel een opgave is om een mooi passend exemplaar te vinden. Tof vind ik het wel! Wat vind jij van dit soort broeken, is het iets voor jou?