BLAUWE JASSEN INSPIRATIE LOST & FOUND

5

Dit kekke blauwe jassie is op weg naar mij en aangezien ik steeds meer lichtblauwe jassen om me heen zie, is wat inspiratie nooit mis! Een jas met een kleur als deze, is altijd mooi voor erbij. Ik ben dan ook heel benieuwd naar dit Vera Moda exemplaar! Hij schijnt heel warm te zijn (15% wol) en heel zacht. ‘Dat klinkt niet mis’ dacht ik en ik besloot hem dan ook hier te bestellen. Enfin, terug naar de inspiratie. Ik heb wat plaatjes opgezocht, want hoe combineer je zo’n blauwe kleur jas nu eigenlijk?

1Tijdens het lookbooken (dat is nu een werkwoord ja) kwam ik erachter dat er eigenlijk niet echt duidelijke regels zijn. De ekte fashionbloggers dragen deze kleur werkelijk met alles. In ieder geval, deze outfit vind ik erg leuk! De jas geeft het iets schattigs.

2Weer een hele andere look met de gescheurde jeans. Zwart bij deze kleur jassen staat erg goed.

3Deze jas is een stuk lichter, maar staat nog altijd goed met een lichte spijkerbroek! Ik houd van de combinatie van lange jassen en sneakers.

4Goed, laten we de schmink op deze mevrouws gezicht even negeren, maar ik moést deze foto toch even delen omdat de kleur zo dichtbij mijn soon-to-be-jas ligt. Ik vind de combinatie van met het zwart dan ook erg mooi. Netjes, maar niet té. I like! Ik hoop dat mijn versie goed zit en bevalt! We will see!

Voor bronnen kun je op de foto klikken

Wat vind jij van deze lichtkleurige blauwe jassen?