”VAN DIE LEUKE STOERE ROBUUSTE BIKER BOOTS” | KRIEBEL

Oh hoe ik walg van de uitdrukking ”stoere laarsjes” of ”robuuste biker boots”. Dat je in een schoenenwinkel staat en de verkoopster vraagt: ”En, wat vind je van deze stoere robuuste laars?”. Kriebel. Maar goed, leuk vind ze wel en dus zette ik me over mijn afkeer wat betreft de benaming heen en ging ik op zoek naar een leuk paar (waarbij ik zwoer om deze laarsjes gewoon laarsjes te noemen – zie je: ik doe het al!). Toen Sacha me vroeg een paar schoenen uit te zoeken, hoefde ik dan ook niet heel lang na te denken welke het zouden worden.

Ik bestelde de schoenen online bij Sacha – want aan laarsjes heb je eigenlijk nooit genoeg. Er zijn ook zóveel leuke exemplaren te vinden. Deze sprongen meteen in het oog door de rits in het midden van de schoen. De twee gespen zijn gewoon met klittenband los te krijgen, waardoor je niet 10 minuten lang bezig bent met de boots aan te doen. Het combineren ervan wordt nog wel interessant. Denk er knalroze haar, zwarte lipstick en een zwarte tutu bij en de laarsjes hebben opeens een hele andere look. Om dat te vermijden lijken ze me juist tof bij een wat simpelere outfit – want ze vallen best wel een beetje op. Ze lopen ook nog eens lekker, dus ik ben helemaal blij.

Ik moet trouwens nog heel erg wennen aan ons nieuwe huis wat betreft foto’s maken en belichting. ”Oh hier zit een raam met licht, wat handig”. Enfin. Wat vind jij van biker bo  eh laarsjes?