GEEF | AND OTHER STORIES

andotherstories

Ik was een paar dagen terug in Amsterdam en maakte meeten van de gelegenheid gebruik om the winkel And Other Stories eens te bezoeken. Ik had er al heel veel over gehoord, maar had zelf nooit de kans om een kijkje te nemen.

En dat kijkje nemen, draaide uit op een uur door de winkel dwalen. Niet dat ik iets heb gekocht, maar wat een toffe winkel is dat – alleen rondkijken is al leuk! Het concept lijkt een beetje op Topshop vind ik (zeker qua prijzen, kleding en schoenen), maar er worden daarnaast ook heel veel leuke accessoires, beauty items, lingerie en geurkaarsen verkocht. Zo stond ik heel lang met het tasje hierboven in mijn handen (het leer was super mooi!) en spotte ik zóveel mooie  sjaalen. De geurkaarsen roken heerlijk, maar vond ik toch net wat te duur – ik bedoel, het blijf een kaars hè. Ik zag daarnaast zoveel mooie simpele kledingstukken, zoals deze blouse, maar ook truien en t-shirts. Ik ben in ieder geval fan.

Ja, zeker een winkel om te onthouden! Aanradertje om langs te gaan als je in Amsterdam bent. Kende jij And Other Stories al?