Contact

Over Blog of Ys

In 2013 besloot ik op een loze middag Blog of Ys te beginnen. Ik had echter nóóit kunnen bedenken dat ik 4 jaar later nog steeds met dat ooit-een-random idee bezig zou zijn. Ik zie mijn blog als een persoonlijke lifestyle blog waar ik ook mijn columns kwijt kan. Dingetjes die ik gewoon even kwijt móet. Wat je allemaal op mijn blog kan vinden? Laat ik daar net een mooie opsomming van hebben gemaakt:

 • Mode: Ik deel regelmatig trends, outfits, de leukste schoenen of webshops met mijn lezers.
 • Columns: dát wat ik het leukste vind om te doen, valt onder de categorie columns. Ik schrijf stukjes over de meest uiteenlopende onderwerpen met (hopelijk) een goede portie humor.
 • Recepten: een keukenprinses wil ik mezelf absoluut niet noemen, maar wanneer ik iets heel lekkers maak (en dat óók nog eens lukt), dan deel ik dat met mijn lezers!
 • Reisjes: op vakantie gaan; héérlijk en dit deel ik dan ook graag natuurlijk.  Zo heb mijn vakantie naar New York gedeeld in de vorm van fotodagboeken en zijn er verschillende tripjes naar o.a. Tenerife, Portugal, Noorwegen, Frankrijk, Zweden, Sardinië en Kopenhagen te vinden op mijn blog.
 • Boek en Film reviews: vanaf het moment dat ik kon lezen, ben ik altijd in de ban van boeken geweest. Ik lees erg graag en ik probeer dan ook regelmatig boeken te reviewen. Daarnaast breng ik – misschien iets téveel – tijd door op Netflix, waar ik ook regelmatig het een en ander over te mlenden heb.
 • Persoonlijknatuurlijk leer je mij via andere artikelen ook beter kennen. Ik ben daarnaast op verschillende social media te vinden, zoals Bloglovin’, Instagram én Twitter.

Bezoekers

Heb je een vraag, opmerking of kirtische noot? Laat dan een reactie achter of mail naar info@blogofys.nl (vind ik alleen maar leuk!).

Bedrijven, PR bureaus en adverteerders

Adverteren op Blog of Ys? Dat kan! Bedrijven kunnen contact met mij opnemen voor het testen van producten of voor het uitvoeren van winacties. Daarnaast sta ik open voor andere leuke samenwerkingen. U kunt met mij contact opnemen voor meer informatie, tarieven of voorbeelden via: info@blogofys.nl. Tot mails!

Met onderstaande merken heb ik o.a. samengewerkt:

                Afbeeldingsresultaat voor sacha
Horloges koop je bij horloge.nl                  

   

                    

                     

 

1 Reactie

 1. diana
  aug 07, 2017 @ 15:07:53

  Dag,
  Op jouw website las ik over een hele grote leren bruine tas. (pagina “te duur” )
  Weet je misschien nog welk merk dit is?
  Ik ben ook op zoek naar zo’n tas.
  Bedankt

  Reageer op deze reactie

Reageer