WAAROM MIJN VRIEND HET SOMS IRRITANT VINDT DAT IK BLOG

laptopLaat ik even beginnen met melden dat ik waarschijnlijk niet eens blog was begonnen zonder mijn vriend. Ik bedoel, ik wilde het wel graag maar ik wist gewoon niet echt hóe. Het laatste duwtje in de rug gaf hij mij door daadwerkelijk een blog te bouwen. Sindsdien is hij opeens ”een vriend van een blogger” maar of hij dat altijd zo leuk vindt…

”Heb je mijn blog wel gelezen vandaag?”

Ik vertel graag in geuren en kleuren wat voor leuke reacties ik weer heb mogen ontvangen op een stukje. Ik zie meestal aan de blik van mijn vriend of hij het gelezen heeft en of hij weet waar ik het over heb. Gepikeerd roep ik dan loze woorden in de trant van ”het interesseert je niet meh”. Gaat hij stiekem terwijl hij op de wc zit even mijn blog op zijn mobiel lezen.

”Waar zal ik eens over gaan bloggen”

Ook ik heb vaak genoeg momenten dat ik gewoon echt nul inspiratie heb. Natuurlijk moet mijn vriend dat vaak aanhoren en dwing ik hem soms zelfs mee te brainstormen hahah. Echt erg eigenlijk. Maar goed, ook met dit blogje kwam hij, dus het helpt me wel heel erg!

Het ”geneuzel” van vloggers op de achtergrond

Veel volg ik er niet, maar hier en daar kijk ik wel eens naar alle ”avonturen” die vloggers beleven. Heerlijk breinloos om te zien soms. Zitten we in de woonkamer als mijn vriend opeens weer iemand hoort jengelen ”Goedemorguuuh, vandaag ben ik naar de Primark geweest en ik ga alle 34 aankopen laten zien”.

”Als ik blog over X, zouden mensen dat raar vinden?”

Naast brainstorm maatje, fungeert mijn vriend vaak ook onbedoeld als adviseur. Het is gewoon heel makkelijk als iemand in de buurt is om even snel na te vragen of je idee per ongeluk niet heel lame is. Even wat geruststellende woorden en ik kan weer vrolijk verder met het afkraken van H&M artikelen of ander gezanik.

Het lekkere eten dat afkoelt

Staan we urenlang te zwoegen in de keuken, besef ik ineens dat het een ideaal recept voor mijn blog is. Wanneer dit gebeurt voelt mijn vriend het vaak al aankomen: de fotocamera wordt er bijgehaald en het eten mag zeker 5 minuten niet aangeraakt worden. En ja, soms is het gerecht dan al een beetje afgekoeld. Oeps.

Zwaar leven dat vriendje van een blogger zijn! Maar uiteindelijk is hij wél degene die het hardste juicht als een artikel het goed doet, ik leuke reacties ontvang of ik een leuke samenwerking mag doen. Herkenbaar?