DE SUFSTE VALENTIJNSKADOOTJES VOOR HAAR

Socks illustration: http://paperfashion.net/2012/02/14/heart-socks/: Aan dit blogje heb je werkelijk helemaal niks als je nu als man-zijnde met je handen in het haar zit omdat je nog een kadootje moet kopen. Aanstaande zondag is het weer Valentijnsdag en man oh man, Google ”Valentijnkadootjes” en de meest suffe kadootjes worden gepromoot voor ons vrouwen. Gruwel mee!

1

”Lekker creatief”: een leuk muurornament gemaakt van ijzerdraad voor Valentijn? Nope. Zover ik weet is het altijd nog ”You are my happiness”. Pijnlijke taalfout en nog pijnlijker om als kado te geven. Carve your Own Wooden Postcard

Dit houten kaartje wordt als ”crave your own card” gepromoot. Op zich een geinig idee, al laat het voorbeeld al zien dat het uiteindelijke resultaat niet veel soeps wordt (en dan hebben zie hiervoor waarschijnlijk een professionele graveerder voor ingehuurd). Alsof je 4-jarige neefje is losgegaan. Om je partner niet te beledigen moet je er waarschijnlijk ook nog een maand of 2 tegen aan kijken voordat je het weg kan werken in de doos op zolder. 2

”Verras jouw lief op een originele manier met dit liedje met persoonlijke naam”. Hahaha hier moest ik heel hard om lachen. Het idee dat mijn vriend dit zou geven en dat we dan gelukzalig samen naar dat nummer gaan luisteren. Puur uit nieuwsgierigheid zou ik dat liedje trouwens heel graag willen horen. Hoe klinkt het? Wie heeft het ingezongen (Jan Smit of toch Nick & Simon)? En wat voor geslijm zal het nummer bevatten? Zoveel vragen. Personalised Be My Valentine Star PaperweightHet enige waar ik aan kan denken als ik deze gegraveerde ster zie is een urn, sorry. Ik word er een beetje verdrietig van. Misschien omdat ik persoonlijk sowieso niet van dit soort ornamenten houd, maar goed. Een urn voor Valentijnsdag gun je niemand.

3

Jup, deze stormtrooper koektrommel stond écht op een ”ideetjes voor haar” pagina. Nu zullen er heus vrouwen zijn die blij worden van dit Star Wars object, maar ik denk dat de mééste vrouwen toch liever een ander soort koektrommel waarderen (als je dan toch voor die koektrommel gaat, zó romantisch).

Bron: illustratie

Haha, ik snap wel dat het lastig is voor mannen om een geslaagd kadootje te vinden voor vrouwen met dit soort voorgestelde kadootjes. Ik verwijs je graag door naar vele bloggers en hun Valentijn-idee lijstjes. Mijn vriend en ik doen er niet echt aan, aangezien we over drie weken ook alweer 4 jaar samen zijn. Welk kadootje vind jij het sufst? En heb jij Valentijnsdag plannen?