6 X DE RAARSTE FILM PROLOGEN OP NETFLIX

Je kent ze wel: die korte stukjes tekst die Netflix bij films plaatst om je over te halen de film te kijken. Soms zijn die stukjes on-point, maar ik vond me toch zes pareltjes. Soms lijkt het el alsof een random kat over het keyboard van de laptop van de Netflix-copywriter heeft getrappeld. Lees mee en zet je vraagtekens.

Dit is toch wel een top uitleg waarbij het what the fuck-gevoel meteen met de deur in huis valt: ”Een kleinere man met een vrouw van gemiddelde lengte” – wait what? Sinds wanneer heeft lengte iets met de film te maken. Google Translate heeft tot slot nog een mooi sausje er overheen gedaan met (bijna) nooit gebruikte woorden zoals ”bemoeiallen” en ”botvieren”.

Het voelt een beetje alsof de 16-jarige stagiaire bij Netflix dit stukje heeft mogen schrijven. ”Stukjes mobiele telefoon – kan dat? – Ja joh, iedereen snapt toch wel wat je bedoelt”.

”Wordt verliefd op een plaatselijke pastor die de zwager van de zus van de kat van de buurvrouw van de achterneef van haar ex blijkt te zijn”. Zo kan’ie wel weer Netflix.

Op zoek naar een film waarbij je lekker kan lachen met de ”onvoorpelbare grappen en grollen” van een Koreaanse veldhospitaal? Dan is MASH de film to be.

Wauw, dé definitie van ”hak op de tak” bevindt zich in dit stukje, met flink wat random elementen. ”Bruid”, ‘raftingtrip”, ”spermadonor” en ”ex van een vriendin”. Combineer deze termen en je hebt een film!

”Een obsessie voor de Fonz, wapens en allerlei kinky zaken”. De schrijver van dit stukje heeft de film waarschijnlijk niet gezien en besloot het lekker vaag te houden.”Rainbow Time gaat vast over allerlei kinky zaken”.

Afbeeldingsresultaat voor gif slow clap