5 X H&M PRODUCTEN WAARVAN IK DENK ‘HUH?’ | #2

HM

Misschien herinneren jullie het artikel nog waar ik 5 items bij de H&m vond waar ik helemaal niks van begreep. Dit werd héél goed door jullie ontvangen en aangezien ik laatst weer hele rare dingen tegen kwam op de H&M website, besloot ik deel II te maken! Laat ik nogmaals zeggen dat de H&M een van mijn favoriete winkels is, maar ik ben toch weer een beetje flabbergasted over deze producten. 

3

 

Ik word eigenlijk vooral heel verdrietig als ik naar dit shirt/gefladder/truitje kijk. Er is zóveel aan de hand. Kort, maar ook lang, warm, maar toch ook koud, fladders, maar toch is de huid zichtbaar. Laten we het erop houden dat het nogal verwarrend is. Voor €15 ligt hij in je kast (of in je carnavalskist).

3Ook dit broekie begrijp ik niet helemaal. Sinds wanneer zijn driekwart leren broeken een ding? En nog belangrijker, wanneer in godsnaam draag je dit? In de zomer lijkt het me namelijk niet echt ‘prettig’ om in een leren broek naar het strand te gaan. En ja oke, de helft van je been is dan bloot, maar de andere helft kookt waarschijnlijk in het plastice leer. No thanks!

3

Rise & swag dames en heren, rise en swag. Met de trui is vanzelfsprekend niks mis, maar wie deze tekst bedacht heeft dacht zeker lekker met de jongere generatie te kunnen bonden. Nu weet ik niet of ik als 22-jarige nog in die generatie val, maar ik word er in ieder geval niet blij van.

shoes

Dit is toch wel het pareltje van dit rijtje hoor. Toen ik dit tegenkwam moest ik de URL even twee keer checken of ik me nog wel op de H&M website bevond. Ik klikte op de schoenen (die trouwens €65 kosten, say what) om daarna nóg erger verrast te worden met de rode broek die er als outfit ‘tip’ naast stond. Die broek is jammer genoeg niet op de site te vinden, maar de schoenen doen zonder de broek al genoeg pijn aan mijn ogen.

3

Deze diamanten slabber vind ik ook wel opmerkelijk. Ik denk dat de ‘schubben’ het eten daarentegen wel goed kan opvangen. I rest my case.

Dat was ‘m weer! Heb jij nog iets belachelijks langs zien komen in een winkel?