5 H&M PRODUCTEN WAARVAN IK DENK ‘HUH?’

huh

Laat ik beginnen met te benadrukken dat de H&M een van mijn favoriete winkels is. Toch kwam ik laatst 5 producten tegen waarvan ik het bestaan niet begrijp en ik ben zo vriendelijk geweest ze op een rijtje te zetten voor jullie (de H&M zal me vast héél dankbaar zijn). Enfin! 


1Tja, ik val maar meteen met de deur in huis met deze clutch die een miljoen vraagtekens op roept. Dat’ie mintgroen is, is natuurlijk heel tof, maar daar blijft het ook bij. Wie bedenkt er om ”Apres Ski” op zo’n clutch te drukken. Dit maakt het A) vrijwel onmogeijk om deze clutch te gebruiken in apres-ski-loze situaties (aka nooit dus) en B) nogal random om zo’n tas mee te slepen. ”Gaan jullie alvast maar, ik pak effe m’n apres ski clutch!!”.

2

Dit is denk ik meer een kwestie van smaak, maar ik kan niks anders doen dan lachen. Deze ”kekke helm” (want dat is eigenlijk gewoon), is misschien super trendy te dragen maar sorry, ik kan geen enkele outfit verzinnen waar dit helmpie je look af maakt. Daarnaast is een ei-hoofd niet te vermijden met dit ding dus pesterijen als ”Calimero” moet je dan ook maar gewoon accepteren.  3 Het hele yolo gebeuren kan soms best grappig zijn wanneer het gebruikt wordt bij hele suffe situaties om de sufheid te benadrukken (kom, we doen mayo én ketchup bij de friet want YOLO!!!), maar bij kledingstukken kan het niet anders dan mis gaan. Het erge aan dit shirtje vind ik ook dat er nog geprobeerd is het ”designer-ish” over te laten komen door het het met een trendy lettertype te schrijven. Maar nee H&M, stop alsjeblieft met die yolo-trend want het doet pijn aan mijn ogen.5Dit tasje valt in principe in dezelfde categorie als het voorgaande YOLO truitje. Best een geinig tasje maar zover ik weet betekent ”omg” niet ”wtf”, maar goed H&M, gooi er gerust een ”aka” doorheen!
4Als kers op de taart deze badjas,die ik niet bij de pyjama-afdeling heb gevonden maar bij het ”jassen” kopje. Yes, het is namelijk een jas van 130 euro. Laat dat meer even bezinken. ”Maar wie koopt dit dan??”, let me know als je het antwoord hebt.

Nogmaals, de H&M is een van mijn favoriete to-go winkels, maar ik wilde deze flaters toch even met jullie delen.

Dat was ‘m weer! Heb jij nog iets belachelijks langs zien komen in een winkel?