5 HERFST CLICHÉS WAARVAN IK STIEKEM MOET STEIGEREN

herfst Geen ander seizoen wordt zó vaak genoemd in het bloggerwereldje als de herfst en de I luv herfst lijstjes schieten dan ook als paddestoelen uit de grond. Logisch ook, want de overgang van zomer naar herfst ís ook heel erg heftig en daar moeten we allemaal van bijkomen. Maar soms, heeel soms, gaan mijn nekharen een beetje overeind staan van al die lijstjes.

1. ”Lekker de kaarsjes aan”

Ja, we weten het nu wel. Het is herfst, het is niet meer licht tot 10 uur ’s avonds en dus mogen de kaarsjes weer uit de kast worden gehaald. Xenos blij, wij blij; jippiejoe. Ook ik word blij van kaarsjes, maar moet het écht altijd en overal genoemd worden?

2. ”Onder een dekentje kruipen”

Even serieus, hoe vaak kruip je onder een dekentje? Je op handen en knieën over de bank voortbewegen om vervolgens een dekentje over je heen te drapperen. Was het trouwens maar zo’n feest dat ik gedurende de hele herfst onder een dekentje mocht kruipen. In dat geval zou dit pak misschien ideaal zijn, maar verder, noppe.

3. ”Na een frisse neus te hebben gehaald weer terug het knusje huisje in”

Héérlijk, om op de fiets totaal doorweekt met een half bos in je haren met het water druipend in je schoenen, thuis te mogen komen. Count me in!

4. ”Slurpen aan thee en chai latés”

Dit is misschien een persoonlijk dingetje, maar ik drink dus echt het hele jaar door thee. Ook chai latés kan ik hoogzomer makkelijk bestellen, nee daar heb ik geen moeite mee. Al moet ik wél zeggen dat er na bovenstaande situatie graag een kopje thee naar binnen mag worden gegooid.

5. ”Dikke warme sokken”

Het lijkt me dan ook niet een heel slim om géén sokken te dragen wanneer het buiten 13 graden is, dus thanks voor de tip. Ik heb sowieso permanent koude voeten, dus ook wanneer het niet 13 graden is draag ik ’s avonds sokken op de bank.

Ok ok ok, even zonder grappen of dollen; ook ík houd van al deze cliché herfst dingetjes en ik kan ook echt niet zonder de kaarsjes, mijn warme wollen sokken en dekentjes. Maar met de obvious herfst appreciate lijstjes ben ik  stiekem wel een beetje klaar (al is dit eigenlijk ook lijstje, pls vergeef het me). 

Bron: illustratie