10 X DE RAARSTE STOCK PHOTO’S

stock-photoStock photo’s: het is een bijzonder wereldje. Soms loop je tegen de meest rare afbeeldingen aan, waarbij je je afvraagt wie zo’n foto óóit zou gebruiken en wat de ‘modellen’ wel niet hebben moeten denken. Ik verzamelde een paar favorieten.

We beginnen meteen goed met deze abstracte meloen situatie. ”Yes, ik heb een fotoshoot binnen!”, riep het linker model in extase – om vervolgens een uitgeholde meloen op haar hoofd te moeten zetten.

Wanneer heb je dit soort foto’s ook alweer nodig?

Jeez opa, calm down. Ook in de familie van Jan Smit lopen de gemoederen soms hoog op.

”Mama kan óók heus wel eens lekker gek doen hoor Noortje, net als papa!” *gooit pan met tomatensaus over zich heen*. Noortje vraagt zich af waar papa toch blijft.

imageCombineer een Hongaars b-model, een Justin Bieber lookalike en een plastic slipper en je hebt al snel een pareltje te pakken.

Hahaha oké is goed.

Familie zu hause”Als je me ook maar met één vinger aanraakt…” denkt vader Marcel terwijl hij als een creepy boer met kiespijn naar zijn vrouw lacht. Het rechter jochie weet eigenlijk niet zo goed wat hij met het kussen aan moet en wilt eigenlijk gewoon naar huis.

its-sugarsprinkles-pony: when will anyone ever need this?! Kan iemand mij één situatie noemen waarbij je bij het bovenstaande plaatje ”Wauw, dit is precies wat ik zocht!” zou roepen?

Risky!De man op de achtergrond heeft waarschijnlijk 10 minuten in deze krampachtige houding (inclusief open mond) moeten liggen. Want als je uitglijdt val je inderdaad als een Donald Duck cartoon ja.

De apathische man en vrouw staan zichzelf met golfclubs te vermaken. De man in de rolstoel moet het met het tennisracket doen en dat allemaal in een vergaderruimte. ”Yes de vrijdagmiddagborrel gaat beginnen jongens! Haal de golfclubs en het tennisracket maar weer naar boven!”

Bron: illustratie

Het is bijna kunst op zich dat je dit soort dingen als fotograaf kan bedenken. Welke afbeelding is jouw favoriet?